Bejelentés


Magyar BF2 site Ahol mindent megtudhatsz a Battlefield 2 -ről.


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Az oldal

Sziasztok!Valóban nehezen megy a feltöltésem, mert őszintén szólva nem annyira van időm. De igyekszem mindent felpakolni, előbb-utóbb.
Szervusz Vendég, légy üdvözölve!2005. júniusában az Electronic Arts nevű számítógép-szoftvereket gyártó cég piacra dobta a Battlefield sorozat legújabb tagját a Battlefield 2-öt. Ez a játék már a modern harctérre vezeti el a játékosokat. Rengeteg új lehetőség van benne, tekintve a különféle modern harcjárműveket, fegyvereket, és felszereléseket. Egy un. pályán egyszerre játszhat 16, 32, illetve 64 játékos is egyszerre. Játszható egyszemélyes küldetés, illetve internet lehetőséggel rendelkezők játszhatnak multiplayer módban is.


Ezzel az egyszerű kis honlappal nem szeretnék senkit felülbírálni, senkit kioktatni a játékról, hiszen vannak nálam sokkal tapasztaltabb, és ügyesebb játékosok. A célom csupán annyi, hogy azok az emberek is kapjanak egy kis segítséget, akik most nyúlnak először hozzá a játék dobozához. Csupán annyi, hogy lássák, hogy kell feltelepíteni, hogy vannak a billentyű-kombinációk, ki-kivel van, mennyi pontért, milyen rangot kap, illetve milyen érdemeket szerezhet.


Az oldal tulajdonosa nem áll kapcsolatban semmilyen szervezettel, és non-profit társasággal sem. Jövedelme az oldal működtetéséből nem származik, csupán csak oktató jellegű.


Üdvözlettel:


Snakedoc


 


Az oldal bizonyos részei még feltöltés alatt!
Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!